Ny styrelse, förändring och tillförsikt!

Då har vi återigen haft ett extrainsatt årsmöte och förnyat styrelsen. Alla Västspelare ska förhoppningsvis fått mejl om det.

Vi peppade tillsammans på en spelhelg på Björkö tidigare i höst. God mat, spel och framtidsplaner gjordes upp. Jag hoppas det blir fler helger som dessa.

spelhelgbjorko

Jag vill med glada hejarop och massor med pepp, hälsa Jessica och Janusz välkomna till Västspels styrelse. Janusz tar över ordförandeklubban och Jessica går in i styrelsen istället för mig. Dessutom har vi fixat två kompetenta suppleanter, Erik och Arvid. Jag hoppas på nytt år med mer Västspel och mer läger, så klart, men hur det kommer att se ut är upp till oss medlemmar och såklart den nya styrelsen.

 

Jag avslutar min tid i styrelsen och hoppas att vi ändå alla ses i framtiden på spelträffar som Västspel ordnar. Tack för mig!

//Marie Louise

Kategorier: Uncategorized | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: