Vad är Frispel?

Ett Frispel är en spelhelg för medlemmar som vill ha lugnt häng med Västspel och där vi tillsammans planerar mat och spelaktiviteter när vi väl är på plats. Det är friare än Västlägret och inga restriktioner runt aktiviteter, godis och mobiler finns, förutom eventuella allergier.

I anmälan till Frispel brukar vi fråga vad medlemmarna vill spela och vad de tar med sig för spel och då får vi lite koll på vad som kommer att spelas på helgen. På fredagen sätter vi upp ett schema där deltagarna kan se vad som planeras och där kan de skriva upp sig på tex rollspelspass eller figurspel.

Matlagningen delar vi på. Vi delas in i lag där laget ansvarar för en måltid var och gruppen handlar för den. Vi delar sedan på matkostnaden. Det brukar inte bli särskilt dyrt.

För att delta på Frispel behöver den som åker även vara medlem i Göta lejon då det är deras lägergård vi lånar, men också så klart medlem i Västspel. Yngre medlemmar behöver spelintresserad förälder med sig och äldre ungdomar/tonåringar kan åka själva om de kan fixa att vara med i matlag och klarar packning och slutstädning med oss andra.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: