På gång!

Wohoo! Här händer det grejer. Vi har haft årsmöte och ny styrelse är vald. Vi hoppas på ett bra verksamhetsår 2017 också. Mattias är nybliven ordförande och han kommer säkerligen göra ett utmärkt jobb.

Redan till helgen kan du hänga med Västspel. Vi har spelaktiviteter på SF-bokhandeln i Göteborg på lördag kl 10-15.

Sen är det snart påsk och på påsklovet har vi speldag på onsdag på Lundgatan 1 kl 18-21. Kom förbi och spela X-wing med oss.

Sen är det ju GothCon i påsk. Som vanligt är vi där och arrangerar spel för skolbarn. Vi har brädspelsbar och figurspelsprova-på. Ta med familjen och kom förbi. Vi har med oss en drös roliga spel.

Så det där med vårt spelläger, Västlägret. Ja, vi planerar ett läger i år också. Förhoppningsvis vecka 31. Vi har mer klart till påsk. Vill du engagera dig som ledare till Västlägret är det dags att anmäla sig. HÄR finns ett formulär att fylla i.
Vårt arbete är ideellt, oavlönat och vi strävar som vanligt efter jämn könsfördelning av både ledare och deltagare, men fyll i så vi vet vad just DU kan hjälpa oss med. Tipsa andra du tror hade varit bra ledare också. Vi behöver alltid fler! Vi utbildar och stöttar mer sen, om det behövs.

Vi ses väl snart?!

/Marie Louise, numera styrelseledamot

Kategorier: Uncategorized | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: