Stora tackposten för all hjälp med Västlägret!

Hej alla glada som såg oss i juli på Västlägret. Vi har glömt att tacka för allt.

Först och främst vill vi i styrelsen tacka alla ledare som ställt upp helt ideellt, med idéer, arbete, skjuts, skapande, kopierande, målande och som haft hand om våra underbara lägerdeltagare. Vi är väldigt tacksamma för allt ni gjort.

Sen vill vi skicka en extra varm tanke till GothCon som gav lägerdeltagarna fina reflexer, klistermärken och såg till att vi hade namnskyltar på lägret, det var guld värt. Dessutom är de jättejusta och ger lägerdeltagarna fritt inträde till GothCon som är i påsk 2016, ni kommer väl då? Flera av oss från lägret är där och gör grejer, det går att vara med på vårt eller spela annat på GothCon, stora valmöjligheter och mycket spel blir det där.

Ett stort tack till Fenix som skänkte oss spel och Fenix-tidningar att dela ut till deltagarna som nu läst på mer om spel hemma. Vi blev väldigt glada att ni hann att ordna det.

Vi samarbetade även med Sverok Väst, de har stöttat Västlägret ekonomiskt och hjälpt oss att marknadsföra det. I år blev det större och bättre än någonsin och vi misstänker VET att det var tack vare deras hjälp.

Studiefrämjandet har också bidragit med stöd, det är tryggt samarbete.

Tack alla föräldrar som gav oss förtroendet att ha hand om era barn i fyra fantastiska dagar.

Kategorier: Uncategorized | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: