Uppdatering angående Västlägret 2015

Poster2015

Nu har vi fått in lika många anmälningar som i fjol. Vi hoppas fortfarande att fler vill anmäla sig och anmälan är öppen ytterligare några veckor.

Vi har också fått in anmälningar som spelledare. Det gör oss väldigt glada. Just nu letar vi efter en spelledare som är sjukvårdsutbildad eller har tillgång till bil. Du är efterlängtad! Som spelledare deltar du i lägret ideellt, vi arvoderar ingen, men ersätter resan till lägret. Här finns anmälningsformuläret för ledare.

Vi jobbar också på en policy som kommer gälla för lägerdeltagare och spelledare. Den är inte klar i nuläget, men vi hoppas ha den färdig till lägret för att skapa ett fortsatt tryggt och inkluderande läger när vi nu vill bli större.

Årets lägertema? Ja, årets lägertema är RYMDEN. Det är stort och brett, precis som rymden är, men tänk lite Dr Who, Tillbaka till Vintergatan, Star Wars så närmar du dig våra egna tankar. Vår budget är minimal när det gäller lajvrekvisita så hoppas inte på alltför perfekta och fantastiska saker. Vi får väl se vad vi kan göra av det…

Kategorier: Uncategorized | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: