Stora informationsutskicket inför lägret

Hej!

Snart är det dags för läger och då ses vi på Björkö och Boviks lägergård. För karta och vägbeskrivning till gården: https://goo.gl/maps/5R48MDgMxLy

Har du bilplats över eller saknar bil? Då är du välkommen att höra av dig så kan vi samordna skjuts till och från lägergården!

Åker du med Västtrafik? Meddela Fredrik så att vi kan hämta dig vid färjan vid Grönevik färjeläge på Björkö.

Här kommer information som är bra att veta inför lägret.

Tider:
Lördag 18/7
Samling och incheckning kl 14:30-15:30
Lägret startar lördag 18 juli kl 15:30
Tisdag 21/7
Lägret slutar tisdag 21 juli kl 14:30
Hämtning kl 14:30-15:30

Hela schemat ser du här: https://vastspel.com/vastlagret-2020/program-for-vastlagret-2020/

Allergier och akutläkemedel! I år har vi allergiker med allvarlig allergi så var vänlig att respektera nötförbudet. Ta inte med nötter ut till gården. Det kan vara så att det redan finns allergener på gården och om du är väldigt allergisk – se till att ha medicin i som du kan använda om det behövs. Kom också ihåg att ta med medicin för pollenallergi vid behov!

Lördagsgodis! Ta gärna med lördagsgodis på max 200g du kan äta under lördagen. Tänk på att dubbelkolla innehållet så det inte innehåller några nötter eller nougat, då vi har nötallergiker som deltar i år. Undvik kladdigt godis.

Bad! Det finns endast möjlighet till bad på djupt vatten. Det innebär att om du inte är simkunnig, enligt det du fyllt i anmälningsformuläret, kommer vi inte låta dig bada.

Lajvet! En av lägerdagarna har vi lajv och årets lägertema är Rymdwestern. Här finns detaljerad info om lajvet för den som vill förbereda sig lite extra. 

Workshops! Två dagar sysselsätter vi oss med workshops där tema är spelhobby. Det innebär att du som deltagare kommer att få testa figurspel, rollspel, kortspel, lajvhantverk och figurmålning. Workshoparna sker i liten grupp 4-5 deltagare och är ca 2h vardera. Innan frukost, samt efter lunch och middag finns möjlighet att spela brädspel och kortspel fritt. En av kvällarna kommer vi ordna en turnering i Magic, så har du en egen Magic-lek får du gärna ta med den, annars finns det att låna.

Packlistan! Läs gärna en gång extra och se till att du har med kudde och sovsäck. Här står den: https://vastspel.com/packlista-vastlagret-2020/

Mobiltelefoner: Mobiltelefon kan tas med, men glöm inte att märka mobil och laddare med namn. Mobilen får användas runt frukosten, resten av tiden är de undanlagda i vårt mobildagis. Både för att sova borta och hålla fokus när vi lär ut spel brukar bli lättare då.

Lägerchef och Säkerhetsansvarig är nåbara på mobilerna om ni föräldrar behöver komma i kontakt med oss.

Sovsal: De som inte önskat undantag kommer att sova i rum med fyra eller sex personer, indelat efter ålder. Vi ledare finns på ovanvåning i husen.

Coronavirus / COVID-19
Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer, och har tagit fram en handlingsplan för både vad vi gör om någon blir sjuk, samt hur vi ska minimera risken för smittspridning. Här är en länk till vår COVID-19 handlingsplan.

Förra veckan tog nyheterna upp att COVID-19 sprids i Göteborgs skärgård. Detta gällde då ön Vrångö i Södra skärgården där många har smittats. Vrångö ligger ungefär så långt ifrån Björkö det går att komma i skärgården, och det finns ingen kontakt via färjor eller broar. Vi ser alltså inte att detta påverkar vårt läger.

Kontaktlista:
Fredrik, lägerchef
0723-73 33 97

Jenny, sjukvårdsansvarig
0736-56 24 29

Erik, säkerhetsansvarig
070-8359361

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: