Västlägret 2022

Västlägret 2022 är fullt!

Vi är väldigt stolta att kunna hålla två fullbelagda läger i år. Se här för mer information om Västlägret 2022.

Nu kan du anmäla dig till Västlägret 2022!

Västlägret är ett fyradagars läger för barn och unga 9-14 år som gillar spel. Vi provar brädspel, figurspel, rollspel och lajv. Allt är ledarlett och vi håller till på Råddehults lägergård utanför Borås. I år finns två likadana läger att välja på.

  • 27-30 juni (måndag-torsdag)
  • 1-4 juli (fredag-måndag)

Årets tema är ”Sagoslott & trollskog!”

Länk: Här kan du anmäla dig till lägret!

 

johnny_automatic_castle

FAQ:

Vem riktar sig lägret till?
-Barn och unga i ålder 9-14 år som vill prova olika typer av spel.

Menar ni dataspel?
-Nej, vi spelar analoga spel som tex brädspel, rollspel, figurspel och lajv, pratar cosplay och pysslar med figurmålning och lajvhantverk.

Hur många deltagare blir det?
-Vi strävar efter att ha en jämn könsfördelning bland ledare och deltagare, men som mest räknar vi med 24 deltagare i varje läger. Vi siktar på att få en bra blandning av nya och återkommande deltagare.

Vi har spelat spel hemma men inte åkt på Västlägret, kan vi anmäla oss?
-Ja, det är klart ni kan, om ni är 9-14 år. Anmäl er så meddelar vi om ni får plats.

Vi har åkt på Västlägret tidigare, kan vi åka?
-Ja. Vår målgrupp är barn och unga som vill prova på spel men du som åkt tidigare på Västlägret och vill återkomma är välkommen att anmäla dig. Räkna med att du måste vara med på våra workshops som är planerade för samtliga deltagare.

Får deltagarna använda mobilen under lägret?
-Mobilen får användas runt frukosten, resten av tiden är de undanlagda i vårt mobildagis. Vi ledare är så klart nåbara för föräldrar om någon behöver kontakta oss. Ta inte med surfplattor eller dyra elektroniska leksaker till lägret. Vi vill inte att saker ska komma bort eller gå sönder.

Vad kommer det att kosta?
-Priset är 1600 kr/deltagare. Vi erbjuder även reducerad avgift på 1200 kr för de föräldrar som studerar, är arbetssökande eller av annan anledning behöver den lägre avgiften.

Behöver ni ledare?
-Inte i nuläget. Men vi håller reservlistan öppen för anmälan ett tag till. Du får gärna meddela oss ändå om du har en kompetens du tror vi kan behöva, kanske är det just dig vi saknar!  Vi strävar efter jämn könsfördelning. Samtliga ledare ställer upp ideellt, visar upp utdrag ur polisregistret och genomgår utbildningen Trygga Möten, läser våra handlingsplaner och delar vår värdegrund. Vi jobbar för att alla ska ha ett tryggt läger.

Har du frågor så går det bra att mejla oss på vastspel[at]gmail.com

Vi ses till sommaren!

Ladda ner högupplöst affisch för utskrift här

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: