Västlägret 2020

västlägret-2020

Västspel planerar att arrangera ett läger sommaren 2020. Västlägret är ett återkommande läger med syfte att introducera barn och unga till spelhobbyn.
Datumet som ni kan skriva in i era kalendrar är  18-21 juli, lördag-tisdag.

Just nu har vi fullt på anmälningslistan till lägret!

Reservlista till lägret finns HÄR! 

Vi har tillräckligt med ledare för att kunna genomföra årets läger, men vi vill gärna ha en del reserver att ringa om vi får återbud på ledarsidan. Då prioriterar vi dig som tidigare varit ledare på ett av våra läger. Ju fler ledare desto bättre läger. 🙂
Anmäl dig HÄR om du vill vara reservledare för årets läger!

Vi kommer att befinna oss på vackra Björkö utanför Göteborg.

FAQ:

Men covid-19 då?
-Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Om detta innebär att vi måste ställa in lägret kommer vi att meddela er senast måndagen den 22:e juni. I annat fall meddelar vi att det då är dags att betala in återstående deltagaravgift. För att kunna planera för att genomföra ett läger öppnar vi för anmälan 19 april, men om nuvarande riktlinjer kvarstår från Folkhälsomyndigheten i sommar kan vi behöva avboka lägret.

Vem riktar sig lägret till?
-Barn och unga i ålder 9-14 år som vill prova olika typer av spel.

Menar ni dataspel?
-Nej, vi spelar analoga spel som t.ex. brädspel, rollspel, figurspel och lajv, samt pysslar med figurmålning och lajvhantverk.

Hur många deltagare blir det?
-Vi strävar efter att ha en jämn könsfördelning bland ledare och deltagare, men som mest räknar vi att 20 deltagare får plats. Den som inte har deltagit i Västlägret innan har förtur, men även barn till vuxna ledare vill vi ska kunna delta.

Vi har spelat spel hemma men inte åkt på Västlägret, kan vi anmäla oss?
-Ja, det är klart ni kan, om ni är 9-14 år. Anmäl er så meddelar vi om ni får plats.

Vi har åkt på Västlägret tidigare, kan vi åka?
-Ja. Vår målgrupp är barn och unga som vill prova på spel men du som åkt tidigare på Västlägret och vill återkomma är välkommen att anmäla dig. Räkna med att du måste vara med på våra workshops som är planerade för samtliga deltagare.

Får deltagarna använda mobilen under lägret?
-Mobilen får användas runt frukosten, resten av tiden är de undanlagda i vårt mobildagis. Vi ledare är så klart nåbara för föräldrar om någon behöver kontakta oss.

Vad kommer det att kosta?
-Priset är 1100 kr/deltagare. Vi erbjuder även reducerad avgift på 900 kr för de föräldrar som studerar, är arbetssökande eller av annan anledning behöver den lägre avgiften. Vi tar i år ut en anmälningsavgift på 100 kr som dras från deltagaravgiften. Denna återbetalas ej vid inställt läger.

Behöver ni ledare?
-Ja, vi kan behöva några fler ledare och du kan anmäla dig HÄR! Vi strävar efter jämn könsfördelning.

Har du frågor så går det bra att mejla oss på vastspel[at]gmail.com

Vi ses till sommaren!

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: