Stora informationsutskicket inför lägret

Snart är det dags för läger och då ses vi på Björkö och Boviks lägergård. För karta och vägbeskrivning till gården: https://goo.gl/maps/5R48MDgMxLy

Har du bilplats över? Då är du välkommen att höra av dig så kan vi samordna skjuts till och från lägergården för de deltagare som saknar tillgång till bil.
Åker du med Västtrafik? Meddela Ulf så att vi kan hämta dig vid färjan vid Grönevik färjeläge.

Här kommer information som är bra att veta inför lägret.

Tider:
Lördag 6/7
Samling och incheckning kl 14:00-15:00
Lägerstart kl 15:00

Tisdag 9/7
Avslut kl 14:30
Hämtning kl 14:30-15:00

Hela schemat ser du här:https://vastspel.com/program-for-vastlagret-2019/

Allergier och akutläkemedel! I år har vi allergiker med allvarlig allergi så var vänlig att respektera nötförbudet. Ta inte med nötter ut till gården. Det kan vara så att det redan finns allergener på gården och om du är väldigt allergiskt- se till att ha medicin i beredskap som du kan använda om det behövs.

Lördagsgodis! Ta gärna med lördagsgodis på max 200g du kan äta under lördagen. Tänk på att dubbelkolla innehållet så det inte innehåller några nötter eller nougat, då vi har nötallergiker som deltar i år. Undvik kladdigt godis.

Tryck din egen tröja! I år kommer vi göra ett tjusigt tryck på din tisha. Ta med dig en vit eller ljus t-shirt, utan bröstficka, så trycker vi tillsammans årets lägertryck. Den kan du använda under lägret sedan. Detta är en frivillig aktivitet. 

Bad! Det finns endast möjlighet till bad på djupt vatten. Det innebär att om du inte är simkunnig, enligt det du fyllt i anmälningsformuläret, kommer vi inte låta dig bada.

Lajvet! En av lägerdagarna har vi lajv och årets lägertema är Gudar och hjältinnor. Vi föreslår att om du vill förbereda kläder för lajvet kan det vara kul att ha en toga i kortare modell, enkel linne/ylletunika, eller annan utrustning som förstärker grekiskt-/egypiskt-/romerskt-tema. Har du boffervapen så kan du lämna dem hemma, dessa kommer inte användas i lajvet. Det är inte obligatoriskt att ha lajvkläder. Neutrala och bekväma kläder att lajva i är fullt tillräckligt för att få ett kul lajv.

Workshops! Två dagar sysselsätter vi oss med workshops där tema är spelhobby. Det innebär att du som deltagare kommer att under tre timmar få testa figurspel, rollspel, lajvhantverk och figurmålning. Innan frukost, efter lunch och middag finns möjlighet att spela brädspel och på kvällarna dessutom fortsätta med figurspel, figurmålning, lajvhantverk eller att spela rollspel. 

Packlistan! Läs gärna en gång extra och se till att du har med kudde och sovsäck. Här står den:https://vastspel.com/packlista-vastlagret-2019/

Mobiltelefoner: Mobiltelefon kan tas med, men glöm inte att märka mobil och laddare med namn. Mobilen får användas runt frukosten, resten av tiden är de undanlagda i vårt mobildagis. Både för att sova borta och hålla fokus när vi lär ut spel brukar bli lättare då. Lägerchef och Säkerhetsansvarig är nåbara på mobilerna om ni föräldrar behöver komma i kontakt med oss. 

Sovsal: Du kommer att sova i rum med fyra eller sex personer. Vi ledare finns på ovanvåning i husen.

Kontakt:
Ulf, lägerchef
070-5973044
Jenny, säkerhetsansvarig
0736-562429

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: