Stora informationsutskicket innan Västlägret 2022

Snart är det dags för läger och då ses vi på Råddehult lägergård utanför Borås. För karta och vägbeskrivning till gården: https://goo.gl/maps/M4cFWrag7TzHjiV1A

Här kommer information som är bra att veta inför lägret. Hela schemat ser du här: https://vastspel.com/program-for-vastlagret-2022/

Allergier och akutläkemedel! 
I år har vi allergiker med allvarlig allergi så var vänlig att respektera nötförbudet. Ta inte med nötter ut till gården. Det kan vara så att det redan finns allergener på gården och om du är väldigt allergisk- se till att ha medicin i beredskap som du kan använda om det behövs. 

Vi vill att ni anmäler läkemedel vid ankomsten och informerar om ert barn behöver hjälp att komma ihåg. Mediciner bör märkas med namn. Om ni inte vill ansvara för att ingen annan kommer åt dem går det bra att lämna in till ledare, med instruktion om dosering. Vi kommer ha sjukvårdsväska med smärtlindrande på plats, så om ert barn inte kan ta t.ex. vanlig paracetamol, rapportera det.

Workshops! 
Två dagar sysselsätter vi oss med workshops där tema är spelhobby. Du som deltagare kommer få testa figurspel, rollspel, cosplay-hantverk och figurmålning. Varje pass är på drygt två timmar. Innan frukost, efter lunch och middag finns möjlighet att spela brädspel och på kvällarna dessutom fortsätta med frivilliga aktiviteter som kortspel, figurmålning, sociala spel/lekar eller att spela rollspel.

Lajvet!
Den sista lägerdagen har vi lajv och årets lägertema är Trollskog och sagoslott. Inspiration: Allt från troll, till Puck i en Midsommarnattsdröm, från vackra älvor till mystiska svampmänniskor. Ta inte med jättedyra specialgjorda maskeraddräkter. Det är inte obligatoriskt eller nödvändigt med lajvkläder. Neutrala och bekväma kläder att lajva i är fullt tillräckligt för att få en kul dag.

Bad! 
Det finns endast möjlighet till bad på djupt vatten. Det innebär att om du inte är simkunnig, enligt det du fyllt i anmälningsformuläret, kommer vi inte låta dig bada. Bad sker endast vid bestämda tider då ledare är med.

Packlistan! 
Läs gärna en gång extra och se till att du har med lakan eller sovsäck. Här står packlistan: https://vastspel.com/packlista-vastlagret-2022/

Mobiltelefoner! 
Mobiltelefon kan tas med, men glöm inte att märka mobil och laddare med namn. Mobilen får användas runt frukosten, resten av tiden är de undanlagda i vårt mobildagis. Både att sova borta och hålla fokus när vi lär ut spel brukar bli lättare då. Lägerchef och Säkerhetsansvarig är nåbara på mobilerna om ni föräldrar behöver komma i kontakt med oss.

Sovsal!
Du kommer att sova i rum med fyra personer i våningssängar. Vi ledare finns i andra sovrum i samma hus, lätta att nå om det behövs under natten.

Kontakt!
Om du behöver komma i kontakt med oss innan lägret går det bra att skicka epost till vastspel[at]gmail.com

Under lägret kan vi nås på mobiltelefon.
Västlägret 27-30 juni
Fredrik (lägerchef)
0723-73 33 97

Karin (säkerhetsansvarig)
0736-49 39 89

Västlägret 1-4 juli
Ulf (lägerchef)
070-597 30 44

Monika (säkerhetsansvarig)
073-595 03 21Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: